ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ - ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!

Η κυβέρνηση έκανε μία πολιτική επιλογή: επέλεξε να δώσει 30.000.000 ευρώ για τεστ σε ιδιωτικά νοσοκομεία και 1.600 αποζημίωση ανα κλίνη ΜΕΘ, αντί να προχωρήσει σε υποχρεωτικές επιτάξεις νοσοκομείων και υπηρεσιών και να στηρίξει τους ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν μας την "έφερε" ο πρωθυπουργός: για κάποιο λόγο πήρε πίσω τις διαβεβαιώσεις που προφανώς έδωσε στους εκπροσώπους των Συλλόγων. Στο ίδιο το σώμα που βασίστηκε για την εκλογή του, τους ελεύθερους επαγγελματίες, ο ίδιος προσωπικά είχε διαβεβαιώσει σε όλους τους τόνους για την οικονομική ενίσχυση τους: προφανώς, η κρίσιμη κατάσταση ωθεί τον καθένα αποδείξει ταχύτατα την ειλικρίνεια και τις πραγματικές επιλογές του.


Επιλογή τους δεν είναι ούτε η υγεία του λαού ούτε η ενίσχυση του Δημοσίου. Τις συνέπειες της σπατάλης του δημοσίου χρήματος σε μεγαλοπαράγοντες της αγοράς υγείας τις νιώθουμε άμεσα. Το μήνυμα είναι σαφές: ΔΕΝ θα πληρώσουμε όλοι την κρίση. Κάποιοι θα συνεχίζουν να τρώγουν. Και ακόμα και αν προδώσουμε και τα στρώματα, στα οποία υποσχεθήκαμε διάφορα.

Οι δικηγόροι πρέπει να δώσουμε μεγάλη μάχη! Η μάχη γίνεται για την ενίσχυση της Δημόσιας υγείας, για τον σεβασμό του δημοσίου χρήματος, για την ενίσχυση όλων των εργαζομένων και επαγγελματιών που εξαναγκάστηκαν στην ανεργία. Ζητάμε να εξασφαλιστούν τα προς το ζήν άμεσα, με την καταβολή των 800 ευρώ.


Οι θεσμικοί παράγοντες επένδυσαν και πάλι την πίστη τους στους πολιτικούς παράγοντες όλου του πολιτικού φάσματος για την επίλυση του προβλήματος, και όχι στην δύναμη του σώματος. Μονάχα τώρα θυμήθηκαν την Συλλογή υπογραφών μέσω portal. Και πάλι, αποκλείοντας εντέχνως όσους δεν έχουν λογαριασμό στο portal, δηλαδή τους ασκούμενους. Το δελτίο τύπου της Ολομέλειας εδω:



Στηρίζουμε την συλλογή στο portal! Όλοι οι δικηγόροι να δείξουμε έστω και έτσι την αντίθεση μας. Αυτήν την στιγμή, προέχει η κοινή πάλη. Τίποτα δεν τελείωσε, όχι μέχρι να μας ακούσουν!
Συνεχίζουμε την συλλογή υπογραφών ασκούμενων δικηγόρων στην φόρμα μας! Να συμπεριληφθούν και αυτοί στην όποια ενίσχυση, οι Σύλλογοι να υπερασπιστούν ολόκληρο τον κλάδο!




Δεν το βάζουμε κάτω! Μεγαλώνει ο λογαριασμός, δεν ξεχνάμε και σύντομα θα λογαριαστούμε.

Σχόλια